Ecosave micro-flush toiletten en zuivering op schip.

Ecosave micro-flush toiletten en zuivering op schip.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ecosave heeft pas een groot project afgerond op een groot schip, langer dan een voetbalveld, genaamd de Neptune, in Nijmegen. Het was een grote uitdaging om drie micro-flush toiletten te plaatsen. Dit zijn speciale toiletten die maar een spoeling hebben van 0,5 tot max 2,5L opslaan besparen ze ca. 75% aan water. Dat moest ook wel willen we zouden nieuwe riolering aanleggen in het plafond met 40mm buizen naar de nieuwe zuivering aan boord. Er zijn twee toiletten op de eerste verdieping geplaatst worden en een op de begane grond. Het grote probleem lag hem in de al buizen, pijpen en kabels. Er worden nieuwe afvoer pijpen geplaatst worden. Ook waardoor er gaten geboord worden door stalen wanden, balken en platen. Menig boortje heeft het begeven. Tijdens het werk kwamen de mannen weer nieuwe uitdagingen tegen.

De Neptun, een groot bunkerschip in Nijmegen

Mogelijk Daniel, als eigenaar van Ecosave, zich niet snel van de kaart laat brengen en slimme oplossingen vind voor moeilijke situaties is alles weer prima in orde en werken de toiletten zoals het hoort! Bijzonder is dat de toiletten nu niet meer lozen op de maas maar dat wordt opgevangen en gemaakt in speciaal zelf ontworpen en gebouwde tanks.

Schrijf je in voor onze nieuwsberichten

Meer

Droogtoiletten

Opvang regenwater

Regenwatersystemen Het schone regenwater kan gebruikt worden voor : toiletspoeling, tuin ende wasmachine. Regenwater bevat geen kalk. Hierdoor gaan machines langer mee! Ecosave biedt diverse voordelige systemen aan zoals het doe het zelf Hercules systeem die vanaf 1600 liter te krijgen is tot het middel grote 300 liter hebben we grote tot zeer grote systemen.

Ecosave Affilate
Droogtoiletten

Ecosave Affilate

Ecosave Afiliat voor droogtoileten, regenwater opvang en zonnenpanelen.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Scroll naar top