Urine en ontlasting scheiden

Door het scheiden van urine en ontlasting blijft een emmer of afvalzak langer bruikbaar. De urine afvoer kan aangesloten worden op onder andere afvoeren zoals een regenpijp of afvoerpijp van keuken. 

Wat zijn de verschillen

Wat past het beste bij u? Een droog toilet? Een verbranding toilet?

Compost toiletten & droog toiletten

Wat zijn de verschillen?

Droog toiletten zijn klein en compact, met de opvang in het toilet. geen aparte tank. Werken zonder chemicaliën. Door een goede ventilatie in het toilet, ontstaan er geen vieze geurtjes. Een luchtverfrisser is bijna niet nodig. 🙂

Kort gezegd hebben compost toiletten een grote tank nodig om ontlasting tot compost om te zetten. Zoals de Clivus Multrum 

Verschillende droog toiletten

Je hebt een zelfbouw droog toilet zoals de Privy. De Sanitoa is een kant en klaar toilet zonder urine scheiding. De Cabin / Weekend is een urine scheidend toilet zonder afsluiting voor de ontlasting. De Villa heeft een klep die automatisch open gaat als je op de bril gaat zitten. Als u klaar bent sluit de deksel automatisch. Ook dit toilet scheidt urine en ontlasting. Waardoor u maar 1x per 1-2 maanden (!) de emmer hoeft te wisselen! U kunt dus de hele vakantie genieten 🙂

Zelf bouwen

U kunt ervoor kiezen om zelf het toilet in te bouwen maar hou er dan wel rekening mee dat de garantie voorwaarde aangepast kunnen worden.

Professional

Wil u zekerheid of bent u een bedrijf of instantie. Dan raden we u aan on de toiletten door on in te laten bouwen. (Alleen in NL!).

Verbrandingstoilet

Het verbrandingstoilet die alle ontlasting verhit (zonder vuur)  tot as, geschikt voor  compost dat direct in de afvalbak of op het land gedeponeerd kan worden. Verbrandingstoiletten verbranden de ontlasting tot droge stof. 

Beste verkrijgbare toiletten

Ecosave levert alleen de beste toiletten die er op de markt verkrijgbaar zijn. Door direct contact met onze leveranciers kunnen we de beste service geven. We doen nooit moeilijk als u iets wilt ruilen of vragen heeft. We staan onze klanten ruim te woord.

Maak gerust een afspraak of kom langs om de producten te bekijken. Uw mail word altijd beantwoord en u krijg antwoord op al uw vragen.
Ecosave.com
4/5 (4 Reviews)