Wat zijn de verschillen

Wat past het beste bij u? Een droog toilet? Een verbranding toilet?

Droogtoilet
EcoVak

Compost toiletten & droog toiletten

Wat zijn de verschillen?

Kort gezegd hebben compost toiletten een grote tank nodig om ontlasting tot compost on te zetten. Droog toiletten werken zonder chemicaliën. Door een goede ventilatie ontstaan er geen vieze geurtjes. Een luchtverfrisser is bijna niet nodig.

Cabin / Weekend
Cabin / Weekend
Villa 9020

Verschillende droog toiletten

Je hebt een zelfbouw droog toilet zoals de Privi. De Sanitoa is een kant en klaar toilet zonder urine scheiding. De Cavin is een simpele urine scheidend toilet zonder afsluiting voor de ontlasting. De Villa heeft een klep die automatisch open gaat als je op de bril gaat zitten. Als u klaar bent sluit de deksel automatisch. Ook dit toilet scheid urine en ontlasting. 

Zelf bouwen

U kunt ervoor kiezen om zelf het toilet in te bouwen maar hou er dan wel rekening mee dat de garantie voorwaarde aangepast kunnen worden.

Professional

Wil u zekerheid of bent u een bedrijf of instantie. Dan raden we u aan on de toiletten door on in te laten bouwen. (Alleen in NL!).

Urine en ontlasting scheiden

Door het scheiden van urine en ontlasting blijft een emmer of afvalzak langer bruikbaar. De urine afvoer kan aangesloten worden op onder andere afvoeren zoals een regenpijp of afvoerpijp van keuken. 

Cindi verbrandingstoilet ventilatie

Verbrandingstoilet

De verbrandingstoilet die alle ontlasting pulvert het tot  compost dat direct in de afvalbak op op het land gedeponeerd kan worden. Verbrandingstoiletten verbranden de ontlasting tot droge stof. 

Beste verkrijgbare toiletten

Ecosave levert alleen de beste toiletten die er op de mark verkrijgbaar zijn. Door direct contact met onze leveranciers kunnen we de beste service geven. We doen nooit moeilijk als u iets wilt ruilen of vragen heeft. We staan onze klanten ruim te woord.

Maak gerust een afspraak of kom langs om de producten te bekijken. Uw mail word altijd beantwoord en u krijg antwoord op al uw vragen.
Ecosave.com
5/5 (1 Review)