Urine Opvang tank 50L

164.26

Urine opvang tank

De urine uit het droogtoilet, wordt direct in het toilet gescheiden. Net zoals in ons lichaam, beide stromen strikt gescheiden zijn, is dat bij Separett ook. Urine is een relatief schoon product, zonder ziektewekers, alleen rijk aan stikstoffen (Goed voor planten groei) en evt. medicijnen als men die gebruikt. De urine kan op apart worden afgevoerd, er zijn 3 mogelijkheden.

  1. Aansluiten onderaan op de wastafelafvoer, dan wordt de kleine hoeveelheid urine ca. 50-100ml direct verdunt met 3-10L water van het handen wassen.
  2. De urine kan ook apart afgevoerd worden en buiten, in de grond, in een grindnest worden geïnfiltreerd.  Let op: het is rijk aan stikstof dus de plantengroei ter plaatsen zal sterk zijn.
  3. Deze oplossing, apart opgevangen in deze ton, buiten in de grond, ingegraven (deksel en maatstok blijven boven). Er zit een 10 m tuinslang bij en je kunt het andere deel gewoon met een normale tuinslang aansluiting op een kraan aansluiten.

ECOSAVE Separett Urine opvang tank 50L, met 10m tuinslang met een gardena koppeling, vangt alleen de urine op. Die kan dan verdund, 1:8 , veilig gebruikt worden in de siertuin. Let op, het gras en de struiken groeien er sneller van.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Urine Opvang tank 50L” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *