Sediment 25 micron cartridge waterfilter 10 inch

15.25 incl. btw

Aangepast aan het water (drink) water filter handleiding. de bron en de regen.

Sediment 25 micron cartridge waterfilter 10 inch

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Category

Toegepast op de noodzaak voor hoge stroomsnelheid en blauw filter grote hoes is gemaakt aan het werk van de watervoorziening.

Voor de eerste ernstige visuele verontreiniging filtratie. Voor betere kwaliteit van het water en de bescherming van de voorkant en de definitieve filtratie in de vorm van het actieve koolstoffilter of membraan van osmose is is een sediment in de micron grootte 10 of 5 tweede filter noodzakelijk.

Wanneer u dit model gebruikt in het filter 25 micron voor de filtratie van UV-c waterzuivering, is een suite van 5 micron (2de sediment) nodig dezelfde filtratie sediment. Voorafgaande aan de filtratie via actieve kool.

Zichtbaar als, zand, roest, contaminanten modder, pollen en stof verwijderen.

Gemaakt van 100% polypropyleen brandstoffen ring in een thermisch proces dat de lagen worden verwerkt zonder toevoeging van andere stoffen of materialen. Filtermateriaal laat geen residu achter.

Diepte filtratie: dichtheid van buitenaf aan de basis van het model is gebouwd. Filter cartridge heeft grotere mogelijkheden om opnemen en dus het verlengen van de levensduur.

0/5 (0 Reviews)

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Sediment 25 micron cartridge waterfilter 10 inch”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top