Een droogtoilet voor op een boot

Wilt u een droogtoilet kopen voor op uw boot? Ontdek dan nu de verschillende modellen toiletten in de webshop van Ecosave in Bindinghuizen, nabij Lelystad. Er zijn verschillende kleine modellen beschikbaar die perfect zijn om in een boot te plaatsen. Een droogtoilet hoeft u meer één keer per twee weken leeg te maken. Dat ligt natuurlijk wel aan het aantal gebruikers.

Trobolo® Kitaboem

Wilt u weten wat wij kunnen doen voor u?

Koop een droogtoilet voor op uw boot

Een droogtoilet gebruikt geen water en ook geen chemicaliën, dat maakt het toilet ideaal voor op een boot. Bovendien is het handig als u een klein model nodig heeft. Een droogtoilet is ook enorm handig om als campertoilet te gebruiken. Het neemt niet veel ruimte in beslag en u heeft geen rioolaansluiting nodig. Wilt u thuis ook een duurzamer toilet aanschaffen? Ga dan zeker voor een composttoilet. Alles beland in één grote tank onder de vloer van het huis. Deze tank hoeft u maar één keer per twee à drie jaar te legen.

Ontvang nu meer informatie

Wilt u meer informatie over droogtoiletten? Neem dan gerust contact op met Ecosave uit Bindinghuizen, nabij Lelystad. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen, door te bellen naar +31 321 332038, maar u kunt ook een e-mail sturen naar info@ecosave.com. Wilt u een droogtoilet op een boot gebruiken? Ontdek dan de verschillende modellen droogtoiletten in onze webshop.

Scroll naar top