Terugbetaal- en Retourneringsbeleid

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de melding dient uw bestelling binnen 14 dagen retour gezonden te worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Gebruikte waterfilters en toiletten kunnen wij niet meer retour aan nemen vanwege onze hygiënemaatregelen..

Let op! Er zijn verschillende producten die niet geretourneerd kunnen worden. Voorbeeld hiervoor is op maat gemaakte producten.

Terugsturen van producten

Wanneer aan het bovenstaande beschreven eisen voldoet kunt u het product naar het volgend adres terug sturen.

Ecosave BV

Noorderbaan 25

8256PP Biddinghuizen

Graag voor dat u uw product terugstuurt ontvangen wij graag een mail van u met uw ordernummer.

Uw bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van het teruggestuurde product(en) en dat u het in de gaten houd dat deze goed verstuurd en ontvangen wordt.

Terugbetaling

Wanneer u uw geretourneerde product is ontvangen wordt hij nagekeken. Als het product aan de boven benoemde eisen voldoet zullen wij uw aankoop bedrag minus het verzendkosten binnen 14 dagen terug betalen.

Als u na 14 dagen nog niet op uw aangegeven betaalrekening staat neem dan graag contact met ons op.

Heeft u vragen of hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn te bereiken via:

Mail: info@ecosave.com

Telefoon: 0321 332038

Ma-Vr 09:00 uur tot 17:00 uur

Scroll naar top