Een campertoilet kopen

Bent u een avontuurlijke kampeerliefhebber in hart en nieren en op zoek naar een duurzaam campertoilet voor in uw camper, caravan of tent? Ecosave, gevestigd in Biddinghuizen, nabij Lelystad, biedt sinds 1991 een aanbod met eco-toiletten aan, variërend van kleine, compacte droogtoiletten tot grotere composttoiletten. Deze duurzame toiletten gebruiken geen water en geen chemicaliën en hebben een brede toepasbaarheid.

Wilt u weten wat wij kunnen doen voor u?

Een campertoilet voor duurzaam kamperen

Een droogtoilet biedt bijvoorbeeld uitkomst op locaties waar geen rioleringssysteem aanwezig is. Deze kan dus overal worden toegepast: in een caravan of camper, op een boot of in de badkamer van een tiny house. Wilt u uw kampeerervaring verduurzamen? Met een Ecosave campertoilet, waarvoor geen riool of rioolaansluiting nodig is, bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid aan water. Het toilet vangt fecaliën en urine op en hoeft slechts één keer per circa twee tot drie weken (afhankelijk van het aantal gebruikers) te worden geleegd, waarbij de biologische zak verwisseld moet worden. Heeft u echt een toilet buiten? Schaf dan ook zeker een toilettent aan voor de privacy.

Informeer naar de mogelijkheden

Wanneer u een campertoilet wilt aanschaffen en kiest voor een waterbesparend toilet, maakt u een milieuvriendelijke keuze. Wilt u graag informeren naar de mogelijkheden of heeft u specifieke vragen over het aanbod? Wij staan graag voor u klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 321 332038 of stuur een e-mail naar info@ecosave.com. Wij lichten onze oplossingen graag toe!

Scroll naar top