Waterbesparend toilet

Heeft u interesse in de aanschaf van een waterbesparend toilet? Dan kan Ecosave, gevestigd in Biddinghuizen, nabij Lelystad, u uitstekend helpen bij het vinden van het juiste model voor de gewenste toepassing. Sinds 1991 bieden wij kwalitatief hoogstaande, duurzame toiletten aan die niet afhankelijk zijn van een rioolaansluiting en geen water of chemicaliën gebruiken.

Wilt u weten wat wij kunnen doen voor u?

Bespaar grote hoeveelheden aan water met een waterbesparend toilet

Met een waterbesparend toilet van Ecosave bespaart u eenvoudig grote hoeveelheden aan water. Zo kunt u na de aanschaf van een compost- of droogtoilet al zo’n 15.000 liter drinkwater per persoon, per jaar besparen. Daarbij bespaart u tegelijkertijd op veel vuil ‘zwart’ afvalwater. Onze ‘groene’ toiletten kunnen vrijwel op iedere locatie worden geïnstalleerd, omdat het toilet klein en compact is én niet hoeft te worden aangesloten op het riool. Of u nu woont in een tiny huis, een campertoilet wilt kopen of een wc in uw boot wilt installeren: onze waterbesparende toiletten bieden uitkomst!

Ontdek meer over de voordelen

Wilt u graag een waterbesparend toilet aanschaffen en wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze eco-toiletten? Of u nu interesse heeft in het kopen van een droogtoilet of een composttoilet: wij vertellen u graag meer over onze water- en energiebesparende oplossingen en voorzien u graag van persoonlijk advies. U neemt contact met ons op door te bellen naar +31 321 332038 of een e-mail te sturen naar info@ecosave.com.

Scroll naar top