Zonnepanelen van Ecosave

Zonnepanelen Ecosave

Zonne-energie

Uw dak biedt mogelijkheden voor uw eigen zonnepanelen en uw eigen zonne-energie ! Sinds 2003 (!) plaatsen wij, Ecosave, deze installaties bij particulieren en bedrijven in Flevoland, Dronten en omgeving.

Onze zon, biedt in Nederland en België  al meer dan genoeg energie om ons 100% te voorzien van stroom en warmte! 'Onze Vader voorziet deze aarde met 10.000x meer zonne-energie dan wij allemaal samen gebruiken, wat een overvloed aan schone, groene stroom, voor eeuwig !'

Daarom is het zo leuk, dat het plaatsen van zonnepanelen nu zo interessant is en rendabel ! Al met ca. 10-12 zonnepanelen kun je al ca. 3000kWh opwekken per jaar, dat al genoeg kan zijn voor een gezin.

Met de nieuwste zonnepanelen van ECOSAVE kunt u al stroom hebben v.a. € 0,07 per kWh.  Dat is al 50 tot 70% goedkoper dan nu, via het net (incl. transportkosten en belastingen). Dit gedurende de hele levensduur van de zonnepanelen en die gaan wel 40 jaar mee!

De zonnepanelen zijn voor 25 jaar gegarandeerd!

verschillende standen zonnepanelen Ecosave

Wat is de beste positie van uw panelen

Natuurlijk is de optimale oriëntatie ZUID bij ca. 36-45 helling.

Kan dit niet? Elke andere positie levert ca. 10-15% minder  op maar nog steeds voldoende opbrengst.

Op een schuin dak, worden de panelen met speciale S-vormige beugels, van Duitse makelij,  bovenop de dakpannen, of golfplaten geplaatst. Dankzij de hoogte, krijgen de panelen veel verkoeling en hogere opbrengst.

Heeft u een plat dak, dan wordt gebruik gemaakt van speciale aluminium hoeken, met een hoek van 15, 20, 25, tot 35 graden. Hier wordt het zonnepaneel op gelegd. Onder de hoeken plaatsen wij dik beschermend materiaal, zodat uw dak niet beschadigd wordt.

Projecten particulieren

Is dit iets voor u?

Wilt u meer informatie en eventueel een offerte op maat?

Projecten bedrijven

Scroll naar top