Bespaar tot 75% drinkwater met Ecosave

Bespaar tot 75% drinkwater met Ecosave

Deel dit bericht

Drinkwatermaatschappij Vitens deed 17 april een grote oproep om zuinig te zijn met het verbruik van ons drinkwater. In 2018 was het erg gestegen Van 120 naar 130L per persoon per DAG! Maar is het niet vreemd dat we met ’Spa’ blauw ons toilet doorspoelen of onze wasmachine mee doen of zelfs onze auto of tuin er mee sproeien ? Al 25 jaar levert ECOSAVE technieken om makkelijk en met behoud van comfort (!) 50 tot 75% op drinkwater te besparen. Met de kleine dingen zoals een goede spaardouche of spaarkraan scheelt dat al gauw 25%. Daarnaast kun je gezuiverd schoon regenwater gebruiken voor toiletspoeling en wasmachine, dat scheelt weer 25%. Bijzonder is natuurlijk de oplossing van een droog-of een composttoilet, die gebruiken helemaal geen water meer, creëren geen afvalwater en zijn fris in gebruik. Al 25 jaar passen wijzelf deze producten toe, en gebruiken nog maar 50L per persoon per DAG. Kijk op onze website www.ecosave.com.

Ik heb nog een voorstel; het waterspoor.
Bijna elke m3 drinkwater die je gebruikt, moet ook door de riolering en gaat ook baar de riolering. Al die kosten betalen we apart, drinkwater maatschappij, gemeente en waterschap. Als je nu die 3 rekeningen nu 1 (!)van maakt niets hoger, dan is die zelfde m3 water ineens ’duurder’, daardoor worden we bewuster van de waterkosten. Als je dan zuinig bent, met producten van Ecosave, dan verdien je dat zo terug. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee, en er hoeft geen cent subsidie bij te komen! Samen besparen we dan al gauw miljarden liters water ! Elke druppel telt ?

Bespaar tot 75% drinkwater met Ecosave 1
Separett Villa droogtoilet met klep

P.s. op 22 mei om 13 uur gaan we Live interview. Je kunt dan alles live aan Daniel vragen! Kijk op www.ecosave.com voor meer info.

Meer

Geen onderdeel van een categorie

Filmpje CamperTV

Bron: CamperTV.eu

Scroll naar top