Biolet kopen

Wanneer u een biolet van hoogwaardige kwaliteit wilt kopen, doet u dit het best bij Ecosave, gevestigd in Biddinghuizen, nabij Lelystad. Wij bieden diverse energie- en waterbesparende oplossingen aan, waarmee u duurzamer kunt leven en zo uw steentje bijdraagt aan een groenere toekomst. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse afvalwaterzuiveringssystemen, kachels en zonnepanelen, maar ook beschikken wij over een ruim aanbod aan droog- en composttoiletten.

Wilt u weten wat wij kunnen doen voor u?

Een biolet kopen voor duurzaam warm water

Ecosave biedt een ruim assortiment aan met droog- en composttoiletten van hoogwaardige kwaliteit. Deze eco-toiletten stellen u in staat om tot wel 15.000 liter drinkwater per persoon, per jaar te besparen. Een biolet die u bij ons kunt kopen, is eenvoudig op een locatie naar wens te installeren. Of u nu een grote woning heeft, een duurzaam toilet zoekt voor in een natuurgebied of voor op uw jacht: onze eco-toiletten zijn breed toepasbaar.

Ontvang persoonlijk advies

Wilt u een biolet kopen, maar zou u eerst graag wat meer informatie ontvangen? Of bent u geïnteresseerd in één van onze andere duurzame oplossingen, zoals een Separett Villa droogtoilet of een vetafscheider en heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 321 332038 of stuur een e-mail naar info@ecosave.com. Wij beantwoorden uw vragen graag en voorzien u van persoonlijk advies.

Scroll naar top