Vetafscheider kopen

Wilt u een vetafscheider kopen bij een specialist? Dan bent u bij Ecosave, gevestigd in Biddinghuizen, nabij Lelystad, op de juiste plek. Wij bieden een ruim aanbod aan met energie- en waterbesparende producten, zoals vetafscheiders, droog- en composttoiletten, regenwaterfilters en duurzame kachels. Welke stap naar verduurzaming zet u?

Wilt u weten wat wij kunnen doen voor u?

Een vetafscheider kopen en rioolschade voorkomen

Een vetafscheider die u bij ons kunt kopen, is een scheidingsput in het rioolstelsel. Deze put haalt drijvend vuil uit het afvalwater, waardoor er dus geen ongewenste stoffen in het rioolstelsel achterblijven die het riool verstoppen of beschadigen. Vooral vet is een substantie dat het riool gemakkelijk aantast, doordat er na biologische afbraak vetzuren worden gevormd. Ook kan vet de rioolwaterzuiveringsinstallatie belasten of zelfs in het oppervlaktewater terechtkomen. Besluit u een vetafscheider uit ons aanbod te kopen? Dan voorkomt u problemen als deze. Het vethoudende water uit uw huis komt namelijk direct in de tank terecht, waarna de vloeistof gescheiden wordt. De voordelen van een vetafscheider op een rijtje:

  • Eenvoudig handelbaar (lichtgewicht)
  • Lage warmteoverdracht (PE)
  • Hoge resistentie tegen chemische agressie
  • Gemakkelijk te reinigen oppervlak (glad oppervlak)

Ontvang meer informatie

Wilt u graag een vetafscheider kopen? Wij vertellen u graag meer over onze afvalwaterzuiveringssystemen en onze andere water- en energiebesparende producten. Bel naar +31 321 332038 of stuur een e-mail naar info@ecosave.com voor meer informatie.

Scroll naar top