Toilet zonder riool

Een toilet zonder riool of rioolaansluiting: wist al u dat dit bestaat en dat u zo op eenvoudige manier én op dagelijkse basis uw steentje aan het milieu kunt bijdragen? Ecosave, gevestigd in Biddinghuizen, nabij Lelystad, biedt al sinds 1991 speciale eco-toiletten aan die onder te verdelen zijn in twee groepen: de kleine en compacte droogtoiletten en de composttoiletten van een groter formaat. Echter, hebben de duurzame toiletten één ding gemeen: ze realiseren aanzienlijke waterbesparing. Wanneer besluit u een toilet zonder riool en rioolaansluiting aan te schaffen?

Toilet zonder riool 1

Wilt u weten wat wij kunnen doen voor u?

Toilet zonder riool 3

Bespaar water en steun de natuur met een toilet zonder riool en rioolaansluiting

Iedere dag gebruik de mens grote hoeveelheden aan water. Denk hierbij aan meermaals per dag het toilet doorspoelen, lang douchen in de ochtend, kleding reinigen in de wasmachine of het zwembad vullen op een warme zomerdag. Er gaat elke seconde veel water verloren, terwijl dat niet nodig is. Door een toilet zonder riool en rioolaansluiting op locatie te installeren, neemt u een stap in de goede (én groene) richting. Zowel een composttoilet als een droogtoilet gebruiken namelijk geen water en geen chemicaliën en zijn in iedere gewenste ruimte toe te passen. Of u nu woonachtig bent in een normale woning, uw rijtjeshuis heeft verruild voor een tiny house of een trotse eigenaar bent van een luxe camper of jacht: met onze waterbesparende toiletten verduurzaamt u uw woning, pand of andere locatie in een handomdraai. Wist u dat u met een droogtoilet bijvoorbeeld al circa 15.000 liter drinkwater bespaart, per persoon, per jaar?

Informeer naar alle voordelen

Heeft u interesse in een toilet zonder riool of rioolaansluiting en zou u meer te weten willen komen over de mogelijkheden van een droogtoilet? Wij vertellen u graag alles over onze diverse modellen en voorzien u graag van persoonlijk advies. U bereikt ons door te bellen naar +31 321 332038 of door een e-mail te sturen naar info@ecosave.com.

Scroll naar top