Toilet tent

Bent u op zoek naar een toilet tent? Bekijk dan nu het hele assortiment van Ecosave in Bindinghuizen, nabij Lelystad. Met deze toilet tent maakt u het mogelijk om onder andere een composttoilet mee te nemen naar een camping. De tent zorgt voor extra privacy als u de wc moet gebruiken. Bekijk nu het hele assortiment.

Wilt u weten wat wij kunnen doen voor u?

Koop nu een toilet tent voor meer privacy

Maakt u buiten gebruik van een toilet zonder rioolaansluiting? Zet dan een tent om de wc heen om zo voor meer privacy te zorgen. In de tent is het mogelijk om rechtop te staan en u heeft genoeg ruimte om uw behoeften te doen. Naast een tent is het bij Ecosave ook mogelijk om een buitentoilet te kopen. Bent u bijvoorbeeld aan het kamperen? Dan kan een toilet voor buitengebruik enorm handig zijn. Een tent om het toilet is dan ook zeker een must.

Bekijk nu het hele assortiment

Wilt u weten welke tenten we allemaal tot onze beschikking hebben? Bekijk nu de verschillende artikelen in onze webshop. Heeft u vragen over de toilet tent of over een ander artikel? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 321 332038 of stuur een e-mail naar info@ecosave.com. Wij beantwoorden uw vragen en voorzien u van persoonlijk advies.

Scroll naar top