Ecosave micro-flush toiletten en zuivering op schip.

Ecosave micro-flush toiletten en zuivering  op schip.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ecosave heeft pas een groot project afgerond op een groot schip, langer dan een voetbalveld, genaamd de Neptune, in Nijmegen. Het was een grote uitdaging om drie micro-flush toiletten te plaatsen. Dit zijn speciale toiletten die maar een spoeling hebben van 0,5 tot max 2,5L opslaan besparen ze ca. 75% aan water. Dat moest ook wel willen we zouden nieuwe riolering aanleggen in het plafond met 40mm buizen naar de nieuwe zuivering aan boord. Er zijn twee toiletten op de eerste verdieping geplaatst worden en een op de begane grond. Het grote probleem lag hem in de al buizen, pijpen en kabels. Er worden nieuwe afvoer pijpen geplaatst worden. Ook waardoor er gaten geboord worden door stalen wanden, balken en platen. Menig boortje heeft het begeven. Tijdens het werk kwamen de mannen weer nieuwe uitdagingen tegen.

Ecosave micro-flush toiletten en zuivering  op schip. 1
De Neptun, een groot bunkerschip in Nijmegen

Mogelijk Daniel, als eigenaar van Ecosave, zich niet snel van de kaart laat brengen en slimme oplossingen vind voor moeilijke situaties is alles weer prima in orde en werken de toiletten zoals het hoort! Bijzonder is dat de toiletten nu niet meer lozen op de maas maar dat wordt opgevangen en gemaakt in speciaal zelf ontworpen en gebouwde tanks.

Ecosave micro-flush toiletten en zuivering  op schip. 2
Ecosave micro-flush toiletten en zuivering  op schip. 3
Ecosave micro-flush toiletten en zuivering  op schip. 4
Ecosave micro-flush toiletten en zuivering  op schip. 5

Meer

Artikel van Wander Rebel over onze composttoiletten

In dit artikel gaan we het hebben over urineren en een ontlastende verklaring afleggen in de camper. Kortom, we gaan het hebben over poepen en plassen. Het wordt dus een verhaal waar een luchtje aan zit, maar ik beloof dat het een net stuk zal worden. In dit artikel leggen we namelijk uit hoe je

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Scroll naar top