Een regenwaterfilter kopen

Zou u graag een regenwaterfilter van hoogwaardige kwaliteit kopen? Ecosave, gevestigd in Biddinghuizen, nabij Lelystad, biedt allerhande energie- en waterbesparende oplossingen aan, waarmee u duurzamer leeft en zo de natuur een steuntje in haar rug geeft. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van onder meer regenwaterfilters, -tanken en zonnepanelen. Wij houden de nieuwste technieken op het gebied van waterzuivering ook nauw in de gaten en volgen ontwikkelingen op de voet.

Wilt u weten wat wij kunnen doen voor u?

Een regenwaterfilter kopen voor het zuiveren van hemelwater

Na het kopen van een regenwatertank kan het schone regenwater dat u heeft opgevangen onder meer gebruikt worden voor toiletspoelingen, in de tuin of voor de wasmachine. Regenwater bevat geen kalk, dit heeft een positief effect op machines. Ecosave biedt diverse systemen aan, zoals het doe-het-zelf Hercules-systeem. Dit systeem heeft twee tanks die wel meer dan 1600 liter regenwater kunnen opslaan. Door gebruik te maken van een verzamelfilter in de grond of een pijpfilter in de regenpijp, komt er louter schoon regenwater in de tank.

Ontvang meer informatie

Wilt u een regenwaterfilter en/of regenwatertank kopen, maar heeft u vragen over producten? Of wilt u meer informatie inwinnen over één van onze andere oplossingen van Ecosave, zoals onze tiny house kachels of buitentoiletten? Bel naar +31 321 332038 of stuur een e-mail naar info@ecosave.com. Wij zijn u graag van dienst!

Scroll naar top