Regenwaterfilter kopen

Zou u graag een regenwaterfilter van hoogwaardige kwaliteit kopen? Ecosave, gevestigd in Biddinghuizen, nabij Lelystad, biedt allerhande energie- en waterbesparende oplossingen aan, waarmee u duurzamer leeft en zo de natuur een steuntje in haar rug geeft. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van onder meer regenwaterfilters, -tanken en zonnepanelen. Wij houden de nieuwste technieken op het gebied van waterzuivering ook nauw in de gaten en volgen ontwikkelingen op de voet. 

Wilt u weten wat wij kunnen doen voor u?

Een regenwaterfilter kopen voor het zuiveren van hemelwater

Als u biologisch wilt leven op kleine of grote schaal, dan is het kopen van een regenwaterfilter al een eerste stap in de goede richting. Hiermee filtert u het regenwater, zodat u dit water vervolgens kunt gebruiken voor uw spoeltoilet, om uw tuin mee te besproeien, mee te douchen of zelfs om te drinken. Wij bieden regenwaterfilters aan in diverse formaten, zodat er altijd wel een filter is die geschikt is voor uw toepassing. Indien gewenst maken wij een regenfilter voor u op maat. Wij bieden oplossingen van hoogwaardige kwaliteit, maar wél tegen een zeer schappelijke prijs.

Ontvang meer informatie

Wilt u een regenwaterfilter en/of regenwatertank kopen, maar heeft u vragen over producten? Of wilt u meer informatie inwinnen over één van onze andere oplossingen van Ecosave, zoals onze tiny house kachels of buitentoiletten? Bel naar +31 321 332038 of stuur een e-mail naar info@ecosave.com. Wij zijn u graag van dienst!

Scroll naar top