Een buitentoilet kopen

Wilt u een buitentoilet kopen? Dan bieden onze droog- en composttoiletten uitkomst. Sinds 1991 specialiseert Ecosave, gevestigd in Biddinghuizen, nabij Lelystad, zich in energiebesparende eco-toiletten, die in te delen zijn in twee groepen: kleine, compacte droogtoiletten en grotere composttoiletten. De toiletten hoeven niet op een rioleringssysteem te worden aangesloten en kunnen dus op iedere locatie worden toegepast: ook buiten! Bekijk nu het aanbod voor een wc buiten.

Trobolo® Kitaboem

Wilt u weten wat wij kunnen doen voor u?

Een duurzaam, compact buitentoilet kopen

Waar wilt u het buitentoilet dat u wilt kopen, installeren? Betreft het een golfterrein, een volkstuin, een natuurgebied of camping in het binnen- of buitenland? Door de brede toepasbaarheid en het kleine formaat van onze waterbesparende toiletten, zijn de mogelijkheden eindeloos. U bent dus niet afhankelijk van de aanwezigheid van een rioolaansluiting én bespaart een aanzienlijke hoeveelheid water met een buiten wc. Er wordt namelijk geen schoon drinkwater gebruikt tijdens het doorspoelen en tegelijkertijd bespaart op ‘zwart’ afvalwater. Schaf voor de privacy ook zeker een toilettent aan.

Een buitentoilet huisje in hout kopen

Wanneer u op locatie of buiten geen wc heeft, kan Ecosave u een compleet houten toilethuisje buiten inclusief composttoilet leveren. U kunt kiezen uit diverse modellen: Gypsy, Dalsland of een Dalsland voor mindervaliden met grotere deuren en meer ruimte.               

Ontvang persoonlijk advies

Wilt u graag een buitentoilet zonder afvoer en water kopen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of bent u geïnteresseerd in een ander product, zoals een tiny house kachel of een regenwaterfilter? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@ecosave.com of bel naar +31 321 332038 bij vragen of behoefte aan verdere informatie. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod en voorzien u van persoonlijk advies.

Scroll naar top