Regenwatertank kopen

Wanneer u besluit een regenwatertank te kopen, dan maakt u een duurzame keuze. Ecosave, gevestigd in Biddinghuizen, nabij Lelystad, levert en plaatst energie- en waterbesparende oplossingen, zoals waterzuiveringssystemen en zonnepanelen. Zo bieden wij regenwateropslagtanks aan in uiteenlopende maten. Ook de filters zijn beschikbaar in diverse formaten. Door ons ruime aanbod vindt u altijd wel een product dat voldoet aan al uw eisen.

Wilt u weten wat wij kunnen doen voor u?

Een regenwatertank kopen voor het opslaan van regenwater

Na het kopen van een regenwatertank kan het schone regenwater dat u heeft opgevangen onder meer gebruikt worden voor toiletspoelingen, in de tuin of voor de wasmachine. Regenwater bevat geen kalk, dit heeft een positief effect op machines. Ecosave biedt diverse systemen aan, zoals het doe-het-zelf Hercules-systeem. Dit systeem heeft twee tanks die wel meer dan 1600 liter regenwater kunnen opslaan. Door gebruik te maken van een verzamelfilter in de grond of een pijpfilter in de regenpijp, komt er louter schoon regenwater in de tank.

Neem contact met ons op bij vragen

Wilt u graag een regenwatertank kopen of heeft u interesse in één van onze andere energie- en waterbesparende oplossingen, zoals een toilet zonder afvoer en water of andere afvalwaterzuiveringssystemen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 321 332038 of stuur een e-mail naar info@ecosave.com. Wij beantwoorden uw vragen graag, vertellen u meer over de mogelijkheden en voorzien u van persoonlijk advies!

Scroll naar top