Toilet zonder afvoer en water

Heeft u interesse in de aanschaf van een toilet zonder afvoer en water, omdat u een toilet wilt installeren op een locatie waar geen rioolaansluiting aanwezig is? Wilt u uw steentje bijdragen aan een groene toekomst en een eerste stap zetten naar waterbesparing? Wat uw motief ook is: Ecosave, gevestigd in Biddinghuizen, nabij Lelystad, biedt u een ruim aanbod aan met duurzame eco-toiletten, welke u op een locatie naar wens gemakkelijk installeert.

Toilet zonder afvoer en water 1

Wilt u weten wat wij kunnen doen voor u?

Toilet zonder afvoer en water 3

Bespaar water en energie met een toilet zonder afvoer en water

Een toilet zonder afvoer en water is een duurzaam alternatief van het ‘normale toilet’ en is tevens niet locatiegebonden. De waterbesparende toiletten zijn op te delen in twee categorieën: kleine, compacte droogtoiletten en composttoiletten in een groter formaat. Beide modellen gebruiken geen water en chemicaliën. Het verschil tussen de twee modellen is dat een composttoilet alles opvangt in een grote tank onder de vloer van een huis of andere locatie. Een droogtoilet bewaart daarentegen de uitwerpselen in een emmer welke om de paar weken moet worden geleegd en gereinigd. 

Kies voor een duurzaam alternatief

Zou u graag een toilet zonder afvoer en water aanschaffen en wilt u graag meer informatie inwinnen? Of heeft u interesse in onze andere producten, zoals een biolet of een regenwatertank? In ieder geval neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar +31 321 332038 of een e-mail te sturen naar info@ecosave.com. Wij geven u graag persoonlijk advies!

Scroll naar top