Een toilet voor buitengebruik

Een toilet voor buitengebruik is enorm handig als u gaat kamperen of als u een rondreis wilt maken. Dat toilet hoeft u niet aan te sluiten aan het riool en kunt u overal mee naar toe nemen. In het assortiment van Ecosave uit Bindinghuizen, nabij Lelystad vindt u verschillende modellen voor toiletten die geschikt zijn voor buitengebruik.

Wilt u weten wat wij kunnen doen voor u?

Koop nu een toilet voor buitengebruik

Gaat u binnenkort kamperen? Dan kan een toilet dat geschikt is voor buitengebruik enorm handig zijn. U kunt het toilet makkelijk meenemen, omdat het niet aangesloten hoeft te zijn aan het riool. U doet uw behoeften erin en u leegt eens in de paar weken het bakje onder het toilet. Het is ook verstandig om een toilettent aan te schaffen. Deze tent plaatst u over het toilet heen zodat u meer privacy heeft. Het toilet dat geschikt is voor buitengebruik is een van de droogtoiletten die we in ons assortiment hebben. Wilt u de andere ook bekijken? Zie dan ook ons droogtoilet voor op een boot. Het toilet is enorm geschikt om mee te nemen op een boot omdat deze compact is.

Vraag om advies

Wilt u advies krijgen over het toilet voor buitengebruik? Neem dan gerust contact op met de experts van Ecosave uit Bindinghuizen, nabij Lelystad. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen, door te bellen naar +31 321 332038, maar u kunt ook een e-mail sturen naar info@ecosave.com. De experts helpen u verder en geven u persoonlijk advies.

Scroll naar top