Composttoilet

Zou u graag een composttoilet willen kopen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ecosave, gevestigd in Biddinghuizen, nabij Lelystad, is al sinds 1991 specialist op het gebied van water- en energiebesparende oplossingen. Naast ons aanbod aan waterzuiveringssystemen, zonnepanelen en duurzame kachels, bieden wij speciale eco-toiletten aan. Met de toiletten bespaart u al snel 15.000 liter drinkwater per persoon, per jaar. Wilt u meewerken aan een groenere toekomst? Dan is het kopen van een composttoilet wellicht een eerste stap in de juiste richting!

Wilt u weten wat wij kunnen doen voor u?

Een composttoilet met ventilatiesysteem kopen

Een composttoilet is een toilet zonder afvoer en water, die op iedere locatie kan worden toegepast. Dit is mogelijk, omdat het toilet zeer klein en compact is en niet op het rioleringssysteem hoeft te worden aangesloten. De toiletten worden daarom vaak geïnstalleerd in grote woningen, golfterreinen, volkstuinen, natuurgebieden en -campings. Een composttoilet, die u in onze webshop kunt kopen, gebruikt geen water en geen chemicaliën. Bij de installatie van het toilet wordt er een grote tank onder de vloer geplaatst, waarin alles wordt opgevangen. Het toilet beschikt over een ventilatie, waardoor u geen last heeft van nare geurtjes.

Een toilet huisje in hout

Heeft u op locatie of buiten geen toilet? Dan kan Ecosave u een compleet houten toilet huisje leveren inclusief composttoilet. Wij bieden diverse modellen aan: Gypsy, Dalsland of een Dalsland voor mindervaliden met grotere deuren en meer ruimte.

Stel ons al uw vragen

Wilt u een composttoilet kopen? Of heeft u interesse in onze andere producten, zoals een regenwaterfilter of biolet? In alle gevallen bent u bij Ecosave in goede handen. Wanneer u vragen heeft over onze waterbesparende toiletten of behoefte heeft aan persoonlijk advies op maat, neemt u gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 321 332038 of door een e-mail te sturen naar info@ecosave.com.

Scroll naar top